Wicomm og Router og Antennepakker

Vi ved stort set alle at man skal have en router og antennepakke, for at kunne se tv og have netværk i sin bolig eller virksomhed – og så lader man it folkene og forretningerne om alt det tekniske. Sådan havde jeg det også på et tidspunkt, indtil vi selv begyndte at forhandle routere og Antennepakker. Jeg var simpelthen nødsaget til at finde ud af hvad det var jeg skulle til at sælge, og hvor jeg kunne finde en udbyder jeg kunne handle med. Jeg måtte på nettet – gad vide hvad vi gjorde inden nettet og Google kom – Den korte version, jeg fandt ud af at jeg kunne købe tingene hos Wicomm, og her kunne jeg også få den tekniske viden jeg var ude efter at finde. Jeg blev meget klogere efter mit besøg på deres hjemmeside.

Router og antenne pakker

Der var mange forskellige slags routere og antenne pakker på deres hjemmeside, og da jeg var noget usikker på hvad det var vi ville have i vores forretning, kontaktede jeg Wicomm, som var yderst behjælpelig med gode råd og vejledning, og sammen fandt vi en super god løsning på, hvad der kunne svare sig for os i vores forretning at forhandle. Vi lagde en ordre, og kan kun konstatere at de routere og antenne pakker vi købte var af en super god kvalitet. Indtil videre har vi holdt os til det vi har fået anbefalet, som sælger godt, men overvejer om vi lige skal udvide med lidt flere modeller fremadrettet.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *