Brugt it udstyr

Jeg er så glad for at vi igen er begyndt at genbruge de ting der kan genbruges, og det gælder alt, også når vi taler om brugt-IT udstyr, om det så er fra private eller fra store virksomheder – hvis der er en mulighed for at tingene kan genbruges, så bør vi også gøre det, så vi kommer lidt væk fra vores smiden ud kultur. Det er der heldigvis også andre der har fundet ud af, og virksomheden https://brugt-it.dk/ har specialiseret sig i at genbruge det it-udstyr som store virksomheder ikke længere kan anvende, da den teknologiske udvikling gør, at man mange gange er nødsaget til at udfase gammelt it-udstyr til det seneste nye, for at tingene kan gå hurtigt nok, og håndtere de store programmer der kræver mere end det gamle udstyr.
Brugt-IT udstyr virker ganske udmærket, selvom det skal udfases i de store virksomheder – jeg har da selv været så heldig at få tilegnet mig en af disse brugte computere der skulle udfases, men den kunne det jeg skulle bruge den til, så hvorfor så ikke tage imod tilbuddet om at købe den gamle pc til billige penge. Denne brugte pc har jeg nu haft i flere år, og den virker stadig – så det er jo ikke fordi den har fejlet noget, at jeg kunne få den billigt, men blot fordi den ikke kunne håndtere de kommende store programmer der skulle til i min virksomhed.

Det at der er en virksomhed som brugt-it.dk der opkøber det brugte it-udstyr fra virksomheder – gør jo at der er muligheder for dem der ikke lige har alt for mange penge til at få sig en god brugbar pc – eller komponenter som de selv står og mangler for at kunne udvide deres eksisterende computer. Skulle det så hænde at en af de brugte pc’er ikke virker efter hensigten så bliver alle it delene skrottet efter gældende regler og lovgivning, så det ikke belaster miljøet – så genbrugt eller skrottet rigtigt.

Previous Post
Next Post