Lange fodboldstrømper i Rød / hvid

Så skulle sønnen have nye lange fodbold strømper til sin fodbold træning og kampe. Nu kan sport til tider være en del bekostelig hvad udstyr angår, men heldigvis er fodbold ikke blandt de dyreste aktiviteter. Alligevel går jeg ind for at finde de bedste tilbud til de bedste priser – og her fandt jeg så lige nogle flotte adidas lange strømper i rød / hvid som sønnen gerne ville have – det var under halv pris af hvad de normalt kostede, så jeg købte selvfølgelig nogle stykker nu jeg var i gang, og så til den pris. Sønnen var himmelsk henrykt, da han så at han havde fået de danske farver i sine fodboldstrømper, og de sidder næsten på ham døgnets 24 timer. Tænk engang at der ikke skal mere til før en dreng bliver ovenud lykkelig.

Sokker til fodbold

Nu er det ikke kun til fodbold, at man kan anvende disse sokker, mange bruger dem også til håndbold – men der var lidt over de danske farver, der gjorde at sønnen følte sig som en del af landsholdet. Det var nemt at bestille de lange rød / hvide sokker på nettet, og jeg fik da også købt lidt andre ting nu jeg var inde på dsconsult.dk. Nu har jeg flere børn, der går til hver deres sports gren, og heldigvis kan jeg få det hele på denne hjemmeside, og der er aldrig noget i vejen med hverken sports tøjets kvalitet, firmaets service og leveringstid – så det fungerer bare for os og vores familie at handle her.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *