Boligsalg med Boligkompagniet

For mig har det været lidt af en proces at finde den helt rigtige ejendomsmægler – da jeg skulle sælge mit hus i Roskilde. Der er mange om buddet, og jeg ville bare have en, der ikke bare var rådgiver og talende, men også en der virkelig kunne sælge min bolig. Heldigvis fandt jeg Boligkompagniet på nettet, dem havde jeg ikke hørt om før, og tænkte, måske kunne det være en mulighed. Selvfølgelig var jeg også lidt skepsis da det for mig, var nogle lidt ukendte ejendomsmæglere, men da de stod med Gazelle igennem 2 år, kunne de jo ikke være dårlige – så jeg bestilte en af deres gratis salgsvurderinger på deres hjemmeside. Det gik hurtigt, og inde jeg så mig om, stod der en af deres faglig dygtige medarbejdere i mit hjem.

Sælg min bolig hurtigt, sagde jeg

Jeg havde selv en nogen lunde opfattelse af, hvad min bolig var værd, og da Boligkompagniet matchede denne pris, og deres omkostninger i forbindelse med slaget, var rimelige, så var jeg hurtigt i gang med at sælge min bolig. Et må jeg give Boligkompagniet, de er effektive når man taler om at sælge ens bolig, og endda de mest effektive ejendomsmæglere jeg har haft indenfor mine vægge. Dette betød også, at jeg hurtigt måtte ud og se mig om efter et nyt sted at bo, for inden der var gået 1 måned var min bolig solgt – hurtigt og effektivt – måske også lidt for hurtigt for mig, men jeg var glad for at jeg kunne komme videre.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *