Elektriske gardiner

Nu har jeg lige fået anskaffet mig nogle nye elektriske gardiner – ja altså ikke at gardinerne er elektriske så man får stød når jeg rører ved dem, men gardiner der styres af en motor som er el dreven. Jeg har endnu ikke set så mange der har fået det installeret endnu, men jeg syntes at det var en rigtig god løsning til mig og vores hus, med vores store vinduer. Nu var jeg jo ikke lige ekspert i forhold til gardiner, så jeg måtte ty til Google for at se hvad der fandtes af gardin løsninger til vores store vinduer – nogle skulle endda være med mørklægnings effekt, så lyset ikke generede os under vores søvn. Det sted der fik os til at stoppe op og kigge lidt nærmere på hvad det var de kunne tilbyde var https://www.somfy.dk/produkter/gardiner/gardin det var simpelthen, for os, det nyeste af det nye.

Her kunne man få elektriske gardiner sat op, så man selv kunne styre det fra sin sofa – eller man kunne få gardinerne til selv at trække for på bestemte tidspunkter – og det tog os ikke lang tid, før vi var klar over at vi da skulle have sådan et elektrisk gardin i alle husets rum.
Der var ingen problemer med vores store vinduer og med at få tilpasset vores elektriske gardiner – det var faktisk meget enkelt at få leveret og sat op. Vi kontaktede bare Somfy.dk, og så kom de ud og tog mål til gardiner og gardinstænger, vi valgte så hvilken type gardin det skulle være – og så kom der en mand ud og satte det hele op – ingen problemer, det hele fungerede som det skulle – og gardinerne blev hængt op til aftalt tid.
Det kan så godt være at vores elektriske gardiner har været lidt dyrere end ganske almindelige gardiner, men det har også været pengene værd. Det at kunne fjernstyre ens gardiner er luksus – vi behøver ikke længere sidde i sofaen eller ved spisebordet, og blive generet af en sol der skinner ind i ens øjne.

Previous Post
Next Post