Smagskasse med forskellige vine

Det er så dejligt, når jeg får mine vinkasser leveret lige til døren, og jeg får nogle forskellige vine hjem som jeg kan smage på. Nogle vine er ikke altid lige min smag, men så har jeg da heldigvis en eks mand, som drikker alt det vi andre ikke gør. Jeg kender mange der elsker at drikke et glas vin til maden, og så er det jo dejligt at have lidt forskelligt at byde på. Nogen gange ville det bare være dejligt, hvis alle drak den sammen vin som jeg, men det gør folk jo ikke, for smag er forskellig fra menneske til menneske. Jeg plejer at købe mine vinkasser hos mevino.dk, og her er der altid god kundeservice, og den højeste kvalitet til rimelige priser.

Collections af vinkasser

Det bedste ved de vinkasser jeg får tilsendt er sådan en vin smagekasse, som de nogen gange sender – her får jeg så flere forskellige vine, hvid, rose og rød vine. Så har jeg lidt til enhver lejlighed, og mine gæster, har altid rost de vine jeg har haft serveret.

Noget af det bedste jeg ved, er en rigtig god rødvin til noget ost, og så bare sidde og råhygge . her vælger jeg som oftest en tung spansk rødvin, for så får jeg ikke drukket for meget. Ellers drikker jeg en kølig hvidvin på terrassen om sommeren, rose vinen overlader jeg så til mine døtre, og rødvinen til de dejlige store bøffer der er stegt på grillen, er oftest økologisk italiensk rødvin.

 

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *