Loofah produkter fra Nfavour

Da jeg på min søgning efter naturlige sæber på nettet, fandt jeg en meget spændende hjemmeside, hvor de har fokus på at reducere plastikforbrug og promoverer en zerowaste livsstil, altså genanvendelige produkter. De havde selvfølgelig den type sæbe jeg havde ledt efter med lys og lygte i butikkerne, men som jeg kun har fundet her hos Nfavour.dk. Jeg elsker når mit badeværelse dufter af denne lavendel sæbe, og det gør mit badeværelse altid, og duften kommer igen og igen hver gang jeg anvender min håndsæbe. Udover sæben købte jeg også lige en af de der badesvampe af Loofah, en badesvamp der kan rense min krop ren uden brug af kemikalier, og så er den nem at tage med i svømmehallen og fitness centret.

Wellness fra nfavour.dk

Jeg er sikker på at jeg kommer til at handle hos Nfavour rigtig mange gange, de har lige de ting jeg forbinder med wellness til mit badeværelse, og så har de også sådan nogle genanvendelige kaffe kapsler i stål til Nespresso kaffe – og det er virkelig noget jeg kan bruge, for jeg har en af de her Nespresso kaffemaskiner, og står ofte og mangler de kapsler der hører til. Så det kommer med i min indkøbskurv næste gang. Jeg er vild med at der er virksomheder der tager vores klima udfordringer op, og gør noget ved det. Hos nfavour.dk har de virkelig fundet mange ting som man nemt kan anvende med god samvittighed hele tiden. Sortimentet er lavet af bæredygtige produkter og så er det en dansk hjemmeside.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *