E juice

Nu har jeg lige smagt det man kalder lakrids e juice, og som man nok kan regne ud, så er jeg lakrids elsker. Jeg var inde på hhttps.//gosmoke.dk for at finde noget af det man kalder e juice, og faldt over lakridssmagen, som jeg så absolut skulle smage. Jeg kan så oplyse, at den smagte nøjagtig som jeg forventede, af dejlig lakrids. Så det er ikke sidste gang at jeg er inde på https://gosmoke.dk/vare-kategori/e-vaeske/ for at få levet min e væske, for jeg har da fået øjnene op for at der er mange forskellige slags smagsvarianter som jeg bare lige skal have testet af. Kært barn har mange navne, og jeg anede faktisk ikke der var noget der hed e juicer, men sådan kan man jo altid blive klogere.
Nu er det jo ikke lige juice som man producerer i en juice maskine, men en e væske der gør at ens nikotin kommer til at smage af det man lige har lyst til at den skal smage af – et eller andet sted syntes jeg det er smart fundet på, at tilføje forskellig smag til ens små dampmaskiner, som man kan have i lommen.

Jeg kender flere og flere der er gået over til at anvende denne dampvæske som man inhalerer – i begyndelsen syntes jeg det så lidt mærkeligt ud når folk gik rundt med de her små glasrør med en eller anden slags væske i, men som så meget andet, så vænner man sig også til at se det, og det bliver en vane. Men et er sikkert, det lugter bedre – og mange gange så forsøger jeg at gætte mig til hvad det er for en smag, som vedkommende har som sin favorit.
Det jeg syntes er dejligt ved disse dampvæsker og e juicer er at deres aroma tilsætningsstoffer er fra naturlige produkter og dermed også godkendt indenfor levnedsmiddel branchen. Der er altså ikke værre end de e numre man finder i diverse fødevarer med et eller andet e nummer – tværtimod. Så selvom jeg ryger e juice og den smager af lakrids så føler jeg at jeg er sund.

Previous Post
Next Post